ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς Ματαλών το Ρέθυμνο απέναντι στον Άρη

Ο τραυματισμός του Μάριου Ματαλών στον ώμο (από το παιχνίδι με την ΑΕΚ) αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, με τον 26χρονο γκαρντ να ενημερώνεται από το ιατρικό τιμ του Ρεθύμνου πως πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Έναν σημαντικό “πονοκέφαλο” απέκτησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ρεθύμνου, αφού τα μαντάτα από τον τραυματισμό του Μάριου Ματαλών κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν.

Ο 26χρονος γκαρντ είχε τραυματιστεί στον ώμο στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον από το παρκέ. Τις ημέρες που ακολούθησαν έμεινε εκτός προπονήσεων, με στόχο να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν και σταδιακά -ανάλογα και με τη γνωμάτευση των γιατρών- να επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του. Οι πόνοι δεν τον εγκατέλειψαν όμως, κάτι που έφερε νέες εξετάσεις.

Κι αυτές έδειξαν πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν μπορεί να ξεπεραστεί με συντηρητική αγωγή, ήτοι θα πρέπει να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου. Το διάστημα της αποχής του από τη δράση παραμένει άγνωστο, αφού πρόκειται για έναν τραυματισμό που δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις επιστροφής πριν ο παίκτης υποβληθεί σε επέμβαση. Το βέβαιο είναι πάντως πως ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στα παιχνίδια που έπονται άμεσα, δηλαδή αυτά με Άρη (2/1, 17:00), Ολυμπιακό (10/1, 16:30) και Απόλλωνα Πατρών (16/1, 17:00).

Πηγή: sport24.gr

 

To Top