ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χωρίς Μπελ και Βεργίνη με Παναθηναϊκό, κανονικά ο Τζόουνς

Χωρίς τους Γκάρι Μπελ και Δημήτρη Βεργίνη θα αγωνιστεί αύριο ο Άρης στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη ο Λάκι Τζόουνς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει σχετικά: «Χωρίς τον Gary Bell και τον Δημήτρη Βεργίνη θα αναχωρήσει σήμερα (27/01) το απόγευμα ο ΑΡΗΣ για την Αθήνα, ενόψει του αυριανού (28/01) αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός παίκτης δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο αριστερό γόνατο που τον ταλαιπωρεί εδώ και 10 μέρες. Ο 31χρονος γκαρντ αισθάνεται ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Αμφότεροι θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσουν τις θεραπείες. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια μεσημεριανή προπόνηση στο “Nick Galis Hall”. Ο Βεργίνης και ο Bell ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Την αποστολή, της οποίας επικεφαλής είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου, απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Τολιόπουλος, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Βουλγαρόπουλος, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου».

To Top