Χωρίς Μπιέλιτσα με Ελλάδα η Σερβία-Εγκώμια από Πέσιτς για την Εθνική

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δεν θα αγωνιστεί με τη Σερβία απέναντι στην Ελλάδα την Πέμπτη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χωρίς τον Νεμάνια Μπιέλιτσα θα αντιμετωπίσει η Σερβία την Ελλάδα την Πέμπτη (21:00) στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως έκανε γνωστό ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο προπονητής των «πλάβι» τόνισε πως θα ανακοινώσει μετά την αποψινή προπόνηση την τελική δωδεκάδα της ομάδας του, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο της ελληνικής ομάδας.
«Ο Νεμάνια δεν θα παίξει στο παιχνίδι με την Ελλάδα, ούτε με την Τουρκία την Κυριακή. Ο Νέντοβιτς είχε ένα αιμάτωμα, αλλά είναι καλά και έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει. Θα δούμε και για τον Γκούντουριτς. Η δωδεκάδα μας θα αποφασιστεί μετά την αποψινή μας προπόνηση», ανέφερε.
«Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ τόσο δυνατή ομάδα. Φυσικά δεν έχουν τη συνέχεια της γενιάς του Γκάλη και του Γιαννάκη, αλλά σίγουρα είναι το καλύτερο ρόστερ που είχε ποτέ και είναι από τους πιο σοβαρούς διεκδικητές μεταλλίου. Έχουν αθλητικότητα και ταχύτητα, όχι μόνο από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και τα αδέρφια του. Έχουν έμπειρους παίκτες, όπως ο Σλούκας, ο Καλάθης και ο Παπανικολάου, ενώ υπάρχουν και παίκτες με εμπειρία από Ευρωλίγκα όπως Αγραβάνης και Κασελάκης. Είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς δεν είμαστε κακοί. Πιστεύω πως αύριο είμαστε το φαβορί παίζοντας σε γεμάτο γήπεδο», πρόσθεσε.
«Βασικός μας στόχος είναι να περιορίσουμε τον αριθμό των πόντων τους από αιφνιδιασμό, με παίκτες όπως ο Γιάννης και ο Καλάθης», κατέληξε.

To Top