Χωρίς νικητή το Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα (video)

Καμία εκ των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0, δίνοντας την ευκαιρία στη Ρεάλ αν κερδίσει τη Σεβίλλη να κάνει το πρώτο βήμα για τον τίτλο στη La Liga.

Η Ατλέτικο είχε μια καλή ευκαιρία στο 19’ με το σουτ του Κορέα, ενώ μετά το 30’ είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες. Το σουτ του Γιορέντε στο 34’ ήταν από πολύ καλή θέση, αλλά και αδύναμο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο τερ Στέγκεν, που αμέσως μετά προστάτεψε την κλειστή γωνία του σε σουτ του Σουάρες. Στα καπάκια ήρθε και το σουτ του Καράσκο, ενώ μέχρι την ανάπαυλα απείλησαν άλλες δύο φορές οι φιλοξενούμενοι. Ωστόσο, ο Βέλγος στο 43’ εκδήλωσε καλά την κόντρα, αλλά άργησε να σουτάρει και κλείστηκε, ενώ ο Φελίπε που το έκανε σε στημένη φάση, αστόχησε. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα ήρθε στο 75′ με μια κεφαλιά του Ντεμπελέ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (46′ Αραούχο), Πικέ, Λενγκλέ, Μπουσκέτς (32′ Μορίμπα), Ντεστ (75′ Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (75′ Ντεμπελέ), Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Καράσκο, Κόκε, Γιορέντε, Λεμάρ (13′ Σαούλ, 67′ Φέλιξ), Κορέα (73′ Κοντογκμπιά), Σουάρες.

To Top