ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Πάλμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Η ίωση που ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες τον Λουίς Πάλμα τον άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (08/01), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπάμπετς, Φαμπιάνο Λέισμαν, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκεζ, Ετέμπο, Καμπάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζιο, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Λουίς Πάλμα (ταλαιπωρείται από ίωση), Ενκουλού (τραυματίας), Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης.

To Top