ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς πιστοποιητικό Ιωνικός και Χαρίλαος Τρικούπης, τι ισχύει για το ματς κόντρα στον Άρη

Ιωνικός Νικαίας και Χαρίλαος Τρικούπης είναι οι δύο ΚΑΕ που δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Δύο μέρες πριν από την έναρξη της σεζόν 2020-21, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έβαλε… βόμβα στη Basket League καθώς δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ιωνικό με αποτέλεσμα να μην του επιτρέψει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να ανατρέψουν την κατάσταση…

Άδεια συμμετοχής δεν έχει εξασφαλίσει και ο Χαρίλαος Τρικούπης, που είναι ο αντίπαλος του Άρη το Σάββατο, λόγω ενός προβλήματος που υπάρχει με το μετοχικό κεφάλαιο του συλλόγου. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Μεσολογγίου κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, όμως αισιοδοξούν πως μέχρι αύριο, Παρασκευή θα έχουν καταφέρει να έχουν πάρει το «ΟΚ» από την ΕΕΑ.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αποφασίσει ο ΕΣΑΚΕ για το μέλλον των δύο ομάδων. Υπενθυμίζεται πως ο Χαρίλαος Τρικούπης στην πρεμιέρα υποδέχεται τον Άρη και ο Ιωνικός παίζει στη Ρόδο με τον Κολοσσό.

To Top