Χωρίς προβλήματα η απογευματινή προπόνηση του Άρη

Χωρίς κάποιο απρόοπτο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη μετά το φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ, ενώ αύριο υπάρχει πάλι απογευματινή προπόνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα για το πρώτο γκρουπ περιελάμβανε ενεργητική αποθεραπεία, ενώ για το δεύτερο γκρουπ ενεργοποίηση, συναρμογή, passing game, επιθετική τακτική, αμυντική υποομαδική τακτική και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι κατοχής μπάλας.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Χωρίς προβλήματα η απογευματινή προπόνηση

 Χωρίς κάποιο απρόοπτο κύλησε η απογευματινή προπόνηση του Άρη, με τους παίκτες να ολοκληρώνουν κανονικά την προετοιμασία τους για το αυριανό φιλικό με την Ξάνθη.

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα).

Αύριο, Σάββατο, θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη στο «Xanthi FC Arena» (19:00)» αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

To Top