Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει Άρη

Την πρώτη τους προπόνηση μετά την εκτός έδρας νίκη στη Λαμία, έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης (15/2) οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την ερχόμενη Δευτέρα με αντίπαλο τον Άρη εντός έδρας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (16/2) στις 10:30 και θα είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους.

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον Άρη

Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα και με αποθεραπεία στο ΒΑΚ ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ…

“Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/12) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής, κατοχής μπάλας και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία, ο Fjorin Durmishaj έκανε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ο Abdul Weiss ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (22/12), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη (23/12, 15:00)”.

 

To Top