ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση του Άρη, αύριο η αποστολή

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη, ενώ αύριο το απόγευμα θα ανακοινωθεί από τον Άκη Μάντζιο η αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με την Λαμία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Λαμία (31/03, 20:30), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» (ενεργοποίηση, παιχνίδι τακτικής και τελειώματα φάσεων).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση του Άρη, αύριο η αποστολή

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση του Άρη, αύριο η αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό.

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/10, 20:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις τεχνικής, τακτική και τελειώματα φάσεων) με τον Γιακούμπ Μπράμπετς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

To Top