Χωρίς προβλήματα ο ΟΦΗ και με ανεβασμένη ψυχολογία ανακοινώνει αποστολή για τον Άρη

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Νίκο Νιόπλια να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο προχθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία, με το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει κατοχή μπάλας, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Κώστας Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά. Αναφορικά με τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Νέιρα και Βάις, με τον Ντουρμισάι να συνεχίζει θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (30/11), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κρητική ομάδα είναι με ανεβασμένη ψυχολογία. Ο λόγος; Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα το δίμηνο Ιανουάριος – Φεβρουάριος του 2012 ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει τρεις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα και άλλη μια επί του Ολυμπιακού θα ισοφαρίσει την επίδοση εκείνης της χρονιάς που ανέρχεται στις τέσσερις σερί.

Τον Ιανουάριο του 2012 έτρεξε ένα νικηφόρο σερί με τον ΟΦΗ να επικρατεί επί των Δόξα Δράμας (2-0), Λεβαδειακού (2-0), Ξάνθης (1-0) και Εργοτέλη (0-1).

Aπό εκεί και πέρα το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας του ΟΦΗ κρατάει από την σεζόν 1999 – 2000 είχε πετύχει επτά συνεχόμενες νίκες ξεκινώντας από τον Σεπτέμβρη του 1999 με τη νίκη με 4-3 επί της Προοδευτικής για να μπει τέλος στην 11η αγωνιστική και στην ήττα από τον Παναθηναϊκό μέσα στο Ηράκλειο με 4-3.

To Top