ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Ροντρίγκο ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Χωρίς τον Ροντρίγκο Σοάρες θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αντίθετα ο Βιερίνια προπονήθηκε κανονικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η πρόκληση που ακολουθεί είναι το παιχνίδι στην έδρα του Άρη. Ο χρόνος για προετοιμασία είναι ελάχιστος φυσικά, με το αγωνιστικό τμήμα να πιάνει δουλειά το πρωί της Παρασκευής (11.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στη Γρανάδα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Για τους υπόλοιπους η προπόνηση ήταν υψηλής έντασης, αφορούσε την ενεργοποίηση ενόψει Κυριακής και περιελάμβανε συναρμογή, δρομικές, rondo και παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.

Το τεχνικό επιτελείο δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ομάρ Ελ Καντουρί και στον τραυματία Ροντρίγκο Σοάρες , ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε όλο το πρόγραμμα με την ομάδα και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το Σάββατο (12.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

To Top