Χωρίς Σίλντενφελντ η αποστολή του Παναθηναϊκού

Χωρίς τον Γκόρντον Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθεί αύριο στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη, καθώς ο Κροάτης έχει πρόβλημα στο μάτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports.gr “o Γκόρντον Σίλντενφελντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μάτι και έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο Κροάτης αμυντικός έχει συγκεκριμένα οπισθοβολβική νευρίτιδα, βρίσκεται από το πρωί στο νοσοκομείο και θα παραμείνει για 2-3 μέρες προκειμένου να λάβει προληπτικά θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη.

Δεν πρόκειται πάντως για κάτι ανησυχητικό, καθώς ο παίκτης έχει ιστορικό με τη συγκεκριμένη πάθηση και την πρόλαβε εγκαίρως, ωστόσο κρίνεται αναγκαία η νοσηλεία του.

Πέραν του Σίλντενφελντ, εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος, αλλά και οι Καπίνο και Μπαϊράμι που έκαναν ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, τους Κοτσόλη, Τσαμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς”.

 

To Top