Χωρίς Σαντ-Ρος, Τζάκσον και Γουάιτ ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας

Χωρίς Χάουαρντ Σαν-Ρος, Πιερ Τζάκσον και Άαρον Γουάιτ θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός για το ματς απέναντι στη Χίμκι, για την πρεμιέρα της φετινής Ευρωλίγκας.

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού – πρώτου αντιπάου του Άρη στο πρωτάθλημα – για το ματς με τη Χίμκι (2/10, 20:00), στο πλαίσιο της πρεμιέρας του στη φετινή Ευρωλίγκα.

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό τη Μόσχα, ο Γιώργος Βόβορας είδε τους Πιερ Τζάκσον και Άαρον Γουάιτ να εγκαταλείπουν το πρόγραμμα με προβλήματα.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη μία θλάση στον δικέφαλο, ενώ ο συμπατριώτης του φόργουορντ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό του προσαγωγό. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και πλέον μένει να φανεί ο χρόνος που θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Έτσι, αμφότεροι θα παραμείνουν στην Αθήνα και δεν θα ακολουθήσουν το «τριφύλλι» στη ρωσική πρωτεύουσα, με τις απουσίες του Παναθηναϊκού να αυξάνονται αισίως στις τρεις, αφού ήταν ήδη γνωστό πως δεν θα ταξίδευε ούτε ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Για τον λόγο αυτό, ο Γιώργος Βόβορας θα πάρει μαζί του στην αποστολή τους Νίκο Δίπλαρο και Νίκο Περσίδη.

 

To Top