Χωρίς Σλάβκοβιτς η Μπουντούτσνοστ, στην αποστολή ο Καμένιας

Η Μπουντούτσνοστ έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες (16/01) στη Θεσσαλονίκη, τον δεύτερο από τους τρεις συνολικά σταθμούς μιας οκταήμερης “περιοδείας, χωρίς τον Άντριγια Σλάβκοβιτς στη σύνθεσή της, αλλά με τον Κέναν Καμένιας στην αποστολή.

Ο Βόσνιος σέντερ αποκτήθηκε από τους Μαυροβούνιους τις τελευταίες μέρες του 2023, κάτι που σημαίνει ότι δεν ήταν μέλος της ομάδας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ποντγκόριτσα. Ο 23χρονος σέντερ, μάλιστα, ήταν από τους καλύτερους παίκτες της στην προχθεσινή εκτός έδρας νίκη (75-86) επί της ΚΡΚΑ (για την 16η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας), έχοντας 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο αυριανός αγώνας με τον Άρη είναι ο δεύτερος από τους τρεις διαδοχικούς εκτός έδρας, που θα δώσει η Μπουντούτσνοστ, η οποία αναχώρησε από την Ποντγκόριτσα το περασμένο Σάββατο και θα επιστρέψει στη βάση της το ερχόμενο Σάββατο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με την Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ, την προσεχή Παρασκευή (19/01), στο πλαίσιο της Αδριατικής Λίγκας, όπου η αυριανή αντίπαλος του Άρη βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με την Τσεντεβίτα Ολίμπια, έχοντας αμφότερες ρεκόρ 11-5), πίσω από τις δύο μεγάλες ομάδες του Βελιγραδίου, τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν.

To Top