ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με ροτέισον για την εξασφάλιση του “εισιτηρίου” κόντρα στη Βέροια

Με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου (13/12) με αντίπαλο τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00), στο πλαίσιο της 2ης φάσης του θεσμού (5ος όμιλος-3η Αγωνιστική).

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν νίκη ή έστω ισοπαλία για να εξασφαλίσουν το ένα από τα δύο “εισιτήρια” για την φάση των “16” του θεσμού, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα (Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης).

Ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής για να τους ξεκουράσει ενόψει πρωταθλήματος τους Μάρκο Ντούνη, Κενάν Μπαργκάν, Μπράνα Ίλιτς, Ντάρσι Νέτο και Ραούλ Μπράβο. Εκτός αποστολής έμεινε για μία ακόμα φορά και ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Αντρέου Γκουεράο, Τάτος, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ρόβας, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Μπούρμπος, Ντόγος, Κασιάνος, Καρβούνης.

To Top