“Χωρίς τον κόσμο στο πλευρό μας, δεν μπορούμε να πετύχουμε”!

O υπεύθυνος οργανωτικού και ανάπτυξης της ΠΑΕ Άρης, Μάριος Ευθυμιόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας, το πόστο του στην ΠΑΕ και τη δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση από τη στιγμή που ανέλαβε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στις πολύ χαμηλές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας: «Σαν Δ.Σ., είχαμε πάρει μια απόφαση ότι πέρα από τις δυσκολίες που περνάει ο σύλλογος, είναι χρέος μας κοινωνικό να είμαστε κοντά στο φίλαθλο λαό της ομάδας που ταλανίζεται από οικονομικές δυσκολίες. Μέσα στα πλαίσια αυτά, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να δώσουμε στον κόσμο πολλές επιλογές, ώστε αυτές να είναι υποφερτές για αυτούς, αλλά και για την ΠΑΕ Άρης. Αποφασίσαμε να αναπτύξουμε μια γκάμα επιλογών, οι οποίες θα έχουν θετικό πρόσταγμα στον κόσμο και σε εμάς».

 Για να συνεχίσει λέγοντας: «Καλούμε τον κόσμο να πάρει διαρκείας, να συμμετάσχει- αυτό το είχα πει εγώ εξ αρχής και προεκλογικά, θέλουμε τον κόσμο μέσα-. Εμείς οφείλουμε να δώσουμε ανταποδοτικά στον κόσμο και νομίζω ότι το κάνουμε πράξη και πρέπει να είμαστε και κοινωνικά επωφελείς. Χωρίς τον κόσμο και την ανθρωπιά η οποία μας διακρίνει, δε μπορούμε να έχουμε επιτυχία. Σε αυτό ποντάραμε και ήρθαν τα πρώτα καλά αποτελέσματα σχετικά με τα διαρκείας. Ο Άρης είναι μια από τις πιο πολυπληθείς ομάδες, που γεμίζουν το γήπεδο ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και συνεχίζουμε να είμαστε εκεί, ισχυροί σε χαλεπούς καιρούς και πρόκειται να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

 

Για το πώς ήρθε ιδέα για τα δωρεάν εισιτήρια ανά παρέες, ανέφερε: «Όταν υπάρχει μια τόσο δυσμενής οικονομική κατάσταση για όλο τον ελληνικό λαό, δε μπορούμε παρά να είμαστε πρωτοπόροι σε κάποια πράγματα και αυτό κάναμε. Σκεφτόμασταν τον εαυτό μας, δηλαδή αν ήμασταν απ’ έξω, τι θα θέλαμε. Σίγουρα, θα θέλαμε να πάμε στο γήπεδο με τις παρέες μας. Αλλά, γνωρίζοντας τις δυσκολίες, δε θα ήταν εύκολο. Οπότε, θέσαμε κριτήρια, τεχνοκρατικά, δημοσίων σχέσεων, διεθνούς εικόνας, μια εικόνας ενός Άρη 100 χρόνων κτλ».

 

Για το αν μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί διαρκείας με πιστωτική κάρτα, τόνισε: «Υπάρχει μια δυσκολία, λόγω του άρθρου 99. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση, αλλά ο νόμος, με τον οποίο προσπαθούμε να συνταχθούμε. Όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να είμαστε κύριοι σε όλες μας τις πράξεις. Θα ξεκαθαρίσει το θέμα λίγο αργότερα. Όσο αφορά την ΠΑΕ Άρης, θέλουμε να υπάρχουν πληρωμές μόνο με μετρητά».

 

Για το αν θα υπάρχουν κάποιες ευκολίες προς τα μέλη της ΚΜΑ, επεσήμανε: «Κατ’ αρχήν, για να μη γίνει καμία παρεξήγηση, εγώ ασχολούμαι με το διαρκείας ως καρτέλα. Από εκεί και πέρα, γνωρίζω ότι έγιναν κάποιες συζητήσεις και σύντομα θα βγει απόφαση».

 

Για τις ώρες που θα διατίθενται τα διαρκείας, σημείωσε: «Πρέπει να το ρωτήσετε στον κ. Πολυδεύκη. Δε γνωρίζω, φαντάζομαι από το πρωί, λογικά εργασιακές ώρες. Το μήνυμα προς τον κόσμο είναι να έρθει, να πάρει διαρκείας και να στηρίξει μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και μέλλον».

 

Στη συνέχεια εξήγησε το πόστο του στην ΠΑΕ: «Στόχος μου είναι να βάλω κάποια πράγματα, όσον αφορά τα του οίκου μας, σε τάξη. Είναι πράγματα που δε μπορούμε να τα δείξουμε προς τα έξω. Πρέπει να γίνει η διοικητική οργάνωση της εταιρείας σε τέτοιο βαθμό που να προσδίδει επαγγελματικότητα, παρόν –όσον αφορά τις συνεργασίες και την επίλυση ζητημάτων- και από εκεί και πέρα έχουμε το δεύτερο σκέλος που είναι τα αναπτυξιακά του χρόνια, δηλαδή πώς θα δώσουμε μια θετική εικόνα για το τι είναι ο Άρης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πώς θα πορευτεί ο Άρης στα επόμενα 100 χρόνια και γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να παίρνει αποφάσεις- και εγώ και οι συνάδερφοί μου έχουμε πάρει πολλές αποφάσεις-. Αυτό το πράγμα το συντονίζω εγώ».

 

Για το αν αναμένουμε κι άλλες μεταγραφές τις επόμενες ημέρες, υπογράμμισε: «Μέρος του οργανωτικού είναι να έχουμε ξεκάθαρες δικαιοδοσίες μέσα στην ΠΑΕ. Υπεύθυνος για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο κ. Ευθυμιάδης. Αλλά γνωρίζω ότι γίνεται πολύ δουλειά. Πιστεύω ότι φέτος θα πάμε καλά. Υπάρχει και πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Χατζηνικολάου. Ο Άρης είναι μια ομάδα με τεράστια προοπτική και είμαι πολύ αισιόδοξος».

To Top