Χωρίς τον Μανέ η Σενεγάλη στα πρώτα παιχνίδια του Μουντιάλ

Ο αρχηγός και ηγέτης της Σενεγάλης, Σάντιο Μανέ «θα χάσει τους πρώτους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ λόγω τραυματισμού», όπως δήλωσε αξιωματούχος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης την Τρίτη (15/11).

Ο 30χρονος επιθετικός συμπεριλήφθηκε την περασμένη εβδομάδα στην 26μελή αποστολή της Σενεγάλης για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο ξεκινά την Κυριακή (20/11), παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε στην περόνη του δεξιού ποδιού του στον τελευταίο αγώνα που έδωσε με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο προπονητής της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, τόνισε πως ο Μανέ -ο παίκτης που χάρισε στη χώρα του με καθοριστικές εκτελέσεις πέναλτι τον τίτλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο- δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά οι ελπίδες για να αγωνιστεί εναντίον της Ολλανδίας στις 21 Νοεμβρίου είναι μηδαμινές.

«Θα πρέπει να παίξουμε τα πρώτα παιχνίδια χωρίς τον Σάντιο και να κερδίσουμε χωρίς αυτόν. Έχουμε άλλους 25 παίκτες εκτός από τον Μανέ», ανέφερε συμπληρώνοντας πως «κανείς δεν θα το ήθελε, αλλά συνέβη».

Η Σενεγάλη αντιμετωπίζει επίσης το Κατάρ (διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου) στις 25 Νοεμβρίου και το Ισημερινό στις 29 Νοεμβρίου στον 1ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

To Top