ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς τον Ρουπ, περιμένει τον Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λούκας Ρουπ κόντρα στην Λαμία και οι κιτρινόμαυροι αναζητούν την λύση για το κέντρο της ομάδας, το οποίο “έγραψε” άριστα στα τελευταία δυο ματς.

Ο Γερμανός στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε. Ο Γερμανός υποβλήθηκε χθες το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Βέβαια, απέφυγε μεγαλύτερη ζημιά, που θα τον κρατούσε μεγαλύτερο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για 8 με 10 μέρες.

Ο Ρουπ δεν θα παίξει, σίγουρα την Κυριακή στη Λαμία, ενώ έχει ελπίδες να προλάβει τον εντός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι βέβαιο, πάντως ότι θα είναι έτοιμος για τα playoffs.

Σε κάθε περίπτωση για τον αγώνα της Κυριακής, οι κιτρινόμαυροι περιμένουν τον Ματέο Γκαρσία, του οποίου η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί, μετά τον τραυματισμό του με τον Ατρόμητο, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το… τοπίο.

To Top