Χωρίς τους τραυματίες Μπερνάρ, Χουάνκαρ κόντρα στον Άρη οι Παναθηναϊκός, εκτός ξανά οι Αϊτόρ, Σένκεφελντ

Με αρκετές απουσίες και αλλαγές στην αποστολή σε σχέση με το ματς κόντρα στη Λαμία θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (28/04) το βράδυ τον Άρη στη Λεωφόρο στην προσπάθεια να πάρει μια νίκη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Φατίχ Τερίμ γνώριζε ήδη πως δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Γεντβάι και Ακαϊντίν και θα πάει με νέο δίδυμο στα στόπερ σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα ο Τούρκος τεχνικός δεν θέλησε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Μπερνάρ που είναι τραυματίας και τον άφησε εκτός, όπως επίσης και τον Χουάνκαρ. Τέλος για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός από ένα ακόμη παιχνίδι οι Σένκεφελντ, Αϊτόρ.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές βρίσκονται τρεις σέντερ φορ, οι Ιωαννίδης, Σπόραρ και Γερεμέγεφ και δεν αποκλείεται να παίξει με δίδυμο στην επίθεση το τριφύλλι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα playoffs κόντρα στον Άρη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπερνάρ και θεραπεία ο Χουάνκαρ λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή.

Στη λίστα είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Εκτός έμειναν οι Γεντβάι, Ακαϊντίν που συμπλήρωσαν κάρτες, οι Μπερνάρ, Χουάνκαρ λόγω τραυματισμού και οι Σένκεφελντ, Αϊτόρ για αγωνιστικούς λόγους”.

 

To Top