ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χωρίς το άγχος της “επόμενης μέρας”, απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους του

Αν όχι σήμερα, όπως αποφασίστηκε στο ραντεβού Χαριστέα-Καρυπίδη το περασμένο Σάββατο, το αργότερο μέχρι αύριο ο Μίχαελ Ένινγκ θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη.

Απομένουν τα τυπικά, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, χωρίς να έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, με επικρατέστερο σενάριο το 1+1.

Μόλις γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες, όπως μετάφραση του συμβολαίου και έλεγχος από τους δικηγόρους των δύο πλευρών, τότε ο Γερμανός θα το υπογράψει.

Αν και όλο το προηγούμενο διάστημα δούλευε με το σκεπτικό πως θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά, δεν μπορούσε να νιώθει 100% βέβαιος, όπως άλλωστε και κάθε άλλος επαγγελματίας στη θέση του. Φυσικά, είχε τις διαβεβαιώσεις από πλευράς Χαριστέα, ωστόσο η “επόμενη μέρα” στην προπονητική του καριέρα ήταν στον… αέρα.

Μάλιστα, είχε ξεκαθαρίσει πως ακόμα κι έτσι, προτεραιότητά του είναι ο Άρης, γι αυτό και δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το ενδιαφέρον που υπήρχε γι αυτόν από την πατρίδα του, αλλά και πρόσφατα από την ουγγρική Χόνβεντ.

Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου, δεν θα τον απασχολεί το μέλλον του από το καλοκαίρι και μετά και θα μπορεί να είναι απόλυτα προσηλωμένους στους φετινούς στόχους του Άρη, αλλά και στο “χτίσιμο” της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

To Top