Χωρίς Τσιγκρίνσκι και Μιτάι η αποστολή της ΑΕΚ

Χωρίς τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μάριο Μιτάι θα ταξιδέψει η αποστολή της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, για το ματς με τον Άρη, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό (14/01, 19:30) αγώνα, καθώς δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά σήμερα (13/01) και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Από την άλλη, ο 17χρονος Αλβανός στόπερ έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, μετά την θλάση δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί, στην αριστερή γαστροκνημία.

Eκτός αποστολής επίσης έμεινε ο τιμωρημένος Ινσούα αλλά και ο Νασίμ Χνιντ, ενώ στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ τέθηκε ξανά ο Ν​ταμιάν Σιμάνσκι που ξεπέρασε εντελώς τον κορονοϊό κι θα ταξιδέψει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης (14/01).

Αναλυτικά η αποστολή:

​Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

To Top