Χωρίς Τόμας αλλά με πίστη για το “διπλό”

Χωρίς τον Τόμας θα αγωνιστεί ο Άρης στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία αφού ο Αμερικανός δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Παρόλα αυτά είναι η διάχυτη η πίστη ότι οι κίτρινοι μπορούν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα του συμπολίτη.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση: “Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (7/2, 5μ.μ.) με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Το μεσημέρι οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη είδαν σε βίντεο τον προσεχή αντίπαλό τους και στη συνέχεια προπονήθηκαν στο «Nick Galis Hall». Απών από την προπόνηση ήταν ο τραυματίας Τόρεϊ Τόμας, ο οποίος θα απουσιάσει από τη δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη, συμπεριλαμβανομένου και του Μουχάμεντ Πάσαλιτς ο οποίος τις προηγούμενες μέρες έχασε προπονήσεις λόγω ίωσης.

Η 12άδα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιο Πουλιανίτη, Δημήτρη Φλιώνη, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρο Μούρτο, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσο Δήμα, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Γιάννη Καραθανάση, Άντριου Νέιμικ, Βασίλη Σίμτσακ και Κώστα Χαρίση”.

To Top