ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Τόνσο στο “Καραϊσκάκης” – Η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει την αποστολή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε αυτή δεν βρίσκεται τελικά ο Μαρτίν Τόνσο, καθώς αν και προπονήθηκε όλη την εβδομάδα κρίθηκε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί και έτσι ο Σάββας Παντελίδης τον άφησε εκτός, όπως το ίδιο έπραξε και με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: “Με την μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (10/03, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Fran Velez, Younes, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Σαββίδης”.

 

To Top