Χωρίς Φαμπιάνο, Κουέστα στο Βόλο ο Άρης

Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί ο Άρης απέναντι στην Νίκη Βόλου στη ρεβάνς του 3-0 του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Φαμπιάνο, Ρόουζ, Κουέστα και Ζαν Ζουν, αλλά και οι Οντουμπάζιο, Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Ρουπ, Ματαρίτα και Κάρλσον.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την τελευταία προπόνηση των κιτρινόμαυρων:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (30/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fran Velez, Verstraete, Darida, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Menendez, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (διάταση προσαγωγών), Rose (ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Κηφισιά με ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο), Cuesta (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για τη μέση), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Odubajo, Suleymanov, Pardo, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson.

To Top