ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χωρίς Χάνλαν και Σιδηροηλία, αλλά με Γουίλιαμς στο Λαύριο

Την τελευταία του προπόνηση πριν την αναχώρηση για το Λάυριο ολοκλήρωσε ο Άρης, με θετικό νέο τη συμμετοχή του Γουίλιαμς στην αποστολή.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Λαύριο Megabolt (Σάββατο 19/03, 17:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (18/03) περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Εκτός έμειναν ο Ολιβιέ Χάνλαν και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, οι οποίοι δε θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Λαύριο.

Ο Καναδός γκαρντ συνεχίζει την αποθεραπεία του, μετά τη θλάση που υπέστη, με στόχο να προλάβει την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας (27/03). Ο 20χρονος γκαρντ από την πλευρά του, επέστρεψε στη δράση νωρίτερα από το κανονικό, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με την ΑΕΚ και θα προφυλαχθεί, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής και να μπορέσει να είναι στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη στην αναμέτρηση με τους Αχαιούς.

Στον αντίποδα, ο Ζίριους Γουίλιαμς έβγαλε και σήμερα όλο το πρόγραμμα και θα δώσει το «παρών» στον αυριανό αγώνα.

Εκτός αποστολής θα είναι οι νεαροί Στέλιος Χαβαλές, Νίκος Γεροκώστας και Φίλιππος Τσαχτσίρας, λόγω των τεσσάρων αγώνων που δίνει από αύριο μέχρι το Σάββατο 26/03 η ομάδα Μπάσκετ Εφήβων του ΑΡΗ (Σάββατο – Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο).

Η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Λαύριο.

To Top