ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χωρίς χρόνο για περαιτέρω σκέψη, “στροφή” του Άρη στο ντέρμπι της Πέμπτης με ΑΕΚ!

Η πολυτέλεια του χρόνου είναι έννοια, την οποία έχει ξεχάσει εδώ και αρκετές μέρες ο Άρης και θα συνεχίσει να αγνοεί, καθώς τα ματς είναι δύσκολα και συνεχόμενα, ανά τρεις μέρες.

Μετά την χθεσινή “κλοπή” στους Ζωσιμάδες, ο Άρης στρέφει την προσοχή στο ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί, χωρίς να έχει τον χρόνο να σκεφτεί περισσότερο τα όσα συνέβησαν χθες.

Οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν από σήμερα να “αδειάσουν” το μυαλό τους, να αφήσουν στην άκρη τα όσα έγιναν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ντέρμπι της Πέμπτης.

Πρόκειται για την μοναδική εκκρεμότητα του α΄γύρου για τον Άρη, καθώς είναι το εξ΄αναβολής ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην αθηναϊκή ομάδα.

Ο Άκης Μάντζιος θα διαπιστώσει σήμερα την κατάσταση των παικτών του, καθώς είναι λογικό κάποιοι να έχουν κουραστεί περισσότερο από το συνηθισμένο, από την στιγμή που χθες αγωνίστηκαν σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο.

Κατέβαλλαν ιδιαίτερη προσπάθεια, ακόμα και στα απλά, όπως μία πάσα, κάτι που τους εξάντλησε, ειδικά όσοι συμπλήρωσαν 90λεπτο.

 

To Top