ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς ψυχή, νεύρο και ουσία, ο Άρης ήταν “απών” στην πιο κρίσιμη καμπή της “μάχης”

Ο Άρης πέταξε χθες στα σκουπίδια “χρυσή” ευκαιρία, έχασε (0-1) από τον Ολυμπιακό στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στα πλέι οφ και… έμπλεξε σε περιπέτειες, σε ότι αφορά την έξοδο στην Ευρώπη. Μια ομάδα χωρίς ψυχή, νεύρο και ουσία “κατάφερε” να είναι “απών” στην κρίσιμη καμπή της “μάχης” για την Ευρώπη!

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος ναι μεν είχε τρεις σημαντικές απουσίες (Καμαρά, Σάσα, Γκάνεα), αλλά παίζοντας με τον (αδιάφορο) Ολυμπιακό των πολλών απουσιών (συνολικά 13 παίκτες ήταν εκτός αποστολής) έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το “τρίποντο” και να αποκτήσει προβάδισμα για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε ένα τόσο κρίσιμο ραντεβού Ευρώπης ο Άρης γέμισε με πικρία και προβληματισμό τον κόσμο του, χάνοντας, όχι απλά ένα ματς, αλλά και την ευκαιρία να κρατήσει πιο σφιχτά το εισιτήριο για το Conference League στα χέρια του. Ήττες υπάρχουν πολλές. Είναι όλα τα αποτελέσματα στο… πρόγραμμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει δικαιολογία για την εικόνα που παρουσίασε χθες η ομάδα του Χερμάν Μπούργος.

Ο Αργεντίνος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρουσίασε μια ομάδα που δεν είχε τα βασικά… συστατικά για να πάρει μια νίκη απέναντι στον ελλιπέστατο Ολυμπιακό και να “κλειδώσει” τον τελευταίο στόχο που έμεινε…

Ήταν μια κακή εμφάνιση των κιτρινόμαυρων, μια από τις χειρότερες φέτος, με παίκτες που δεν είχαν ψυχή και σθένος, δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες του κόσμου πριν καν ολοκληρωθεί το παιχνίδι! Ελάχιστες οι καλές στιγμές του Άρη, μια ήττα-μαχαιριά σ΄ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, που πάει πίσω τον Άρη.

Τώρα το ζητούμενο είναι ένα: πώς θα βρει η ομάδα το σθένος, τα ψυχικά αποθέματα και κυρίως το καθαρό μυαλό για να επιστρέψει στις νίκες και στην… εξισορρόπηση των φιλοδοξιών του, πέρα από τις όποιες δηλώσεις ακούστηκαν μετά το ματς.

«Έχουμε τρία παιχνίδια, διαθέτουμε τον προπονητή και τους παίκτες για να τα διεκδικήσουμε. Γνωρίζουμε πως πρέπει να παίξουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, πάμε λοιπόν για έναν τελικό» δήλωσε χθες ο Σέικ Ντουκουρέ, αλλά πλέον τίθεται θέμα για το πόση είναι η απόσταση από την θεωρία στην πράξη…

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι την Τετάρτη. Άρα οι απαντήσεις δεν αργούν…

To Top