Χόιλουντ και Κόλο Μουανί στα υπόψιν της Γιουνάιτεντ

Στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται τα ονόματα των Ράσμους Χόιλουντ και Ράνταλ Κόλο Μουανί, σύμφωνα με το «Athletic».
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Κόκκινους Διάβολους να έχουν θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε προαναγγείλει προσπάθειες για την απόκτηση ενός σκόρερ μέσα στο καλοκαίρι και η «BILD» δεν άργησε να πάρει τη σκυτάλη, κάνοντας λόγο για έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάρι Κέιν.

Η περίπτωση του Άγγλου φορ ωστόσο αποτελεί μια δύσκολη και δαπανηρή επιχείρηση που αναγκαστικά έχει οδηγήσει τον σύλλογο να εξετάζει και εναλλακτικές περιπτώσεις.

Και σύμφωνα με το «Athletic» δυο από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του συλλόγου είναι οι Ράσμους Χόιλουντ και Ράνταλ Κόλο Μουανί.

Προς το παρόν ο Δανός επιθετικός της Αταλάντα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, μιας και ο Γάλλος φορ της Άιντραχτ κοστολογείται πολύ πιο ακριβά από τους Αετούς. Στο κλαμπ πάντως έχουν μιλήσει και με τους δυο ποδοσφαιριστές, διατηρώντας ανοικτή κάθε επιλογή για το καλοκαίρι.

To Top