Χώρισαν οι δρόμοι του Άρη με τον Δουβαρτζίδη

Παρελθόν από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη αποτελεί ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης, ο οποίος υπέβαλε χθες την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης, ο προπονητής των γυναικών, υπέβαλε την παραίτησή του από το γυναικείο τμήμα του ΑΡΗ για προσωπικούς λόγους, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία!».

Από την πλευρά του, ο μέχρι πρότινος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία «ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης αποχώρησε από την ομάδα έχοντας τα καλύτερα συναισθήματα για αυτήν.

Ο Θεόφιλος ευχαριστεί τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Βαγγέλη Βουτσά για την άψογη συνεργασία που είχαν και ευχαριστεί και όλους τους συνεργάτες και ανθρώπους της ομάδας που βοήθησαν και βοηθούν την ομάδα για να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Επίσης ευχαριστεί τα κορίτσια της ομάδας για την άψογη συνεργασία και την προσπάθεια που έκαναν για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Ο Θεόφιλος, τέλος, εύχεται η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχει μία καλή πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος και εύχεται στο μέλλον να γίνει μία δυνατή ομάδα αντάξια στο όνομα του ΑΡΗ».

To Top