Χ-ωρίς νικητή (1-1) στο Καραϊσκάκη

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής και παρέμεινε οδηγός στην βαθμολογία, διατηρώντας το +2 από τον «αιώνιο» αντίπαλό του…

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως λίγο η αστοχία και… πολύ ο Καπίνο, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κράτησαν το ματς στην ισοπαλία.

Ο Κατσουράνης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κουίνσι που βγήκε στην κόντρα από αριστερά, ξεπέρασε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, μπήκε στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί που πετάχτηκε ο Ζέκα προλαβαίνοντας τον Τοροσίδη και με προβολή έκανε το 0-1 στο 17′.

Με την έναρξη του ημιχρόνου ωστόσο, τα κατάφερε. Ο Μιραλάς έκανε κούρσα από αριστερά, σέντραρε παράλληλα την κατάλληλη στιγμή κι ο επερχόμενος Τζιμπούρ με πλασέ στην κίνηση από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 στο 47′.

Ο διαιτητής Γιάχος (Χίου) έδειξε κίτρινες στους: 28′ Φουστέρ, 52′ Παπαδόπουλος, 81′ Τζιμπούρ, 88′ Μιραλάς – 20′ Μαρίνος , 33′ Σπυρόπουλος, 71′ Λέτο, 85′ Κατσουράνης, 90′ Καραγκούνης, 90′ Καπίνο.
Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ (85′ Αμπντούν), Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ (46′ Γέστε), Τοροσίδης, Μακούν (75′ λ.τ. Πάντελιτς).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Κουίνσι, Ζέκα, Μαρίνος (85′ Καραγκούνης, 90 λ.τ. Βιτόλο), Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (64′ Βύντρα).

To Top