ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψάχνει νέο θαύμα η Μπαρτσελόνα, μία ανάσα από την πρόκριση η Μονακό

Η Μπαρτσελόνα κοντράρονται στο Καμπ Νου με τη Γιουβέντους και ψάχνει μία ακόμα υπέρβαση μετά από εκείνη επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Να «σφραγίσει» το εισιτήριό της για τα ημιτελικά θέλει η Μονακό απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης, άλλες δύο ομάδες παίρνουν σήμερα το βράδυ το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τις Γιουβέντους και Μονακό να έχουν το πάνω χέρι έναντι των Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ αντίστοιχα.

Στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα μετά την επική πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει ένα νέο θαύμα. Αυτή τη φορά το έργο της μάλλον είναι πιο δύσκολο απέναντι στη Γιουβέντους, με τη Γηραιά Κυρία να παίρνει σαφέστατο προβάδισμα μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Ο Λουίς Ενρίκε το πιστεύει πάντως, μετά τα όσα είδε από τους παίκτες του στη ρεβάνς της φάσης των 16 με την Παρί Σεν Ζερμέν, τη στιγμή που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ζήτησε από τους παίκτες του να διαχειριστούν έξυπνα το υπέρ τους 3-0 από το πρώτο ματς. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μαστσεράνο για την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Αργεντινός μέσος μάλλον θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί. Έτοιμος ο Ντιμπάλα από την πλευρά της Γιουβέντους, με τον Αργεντινό επιθετικό να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

To Top