Ψάχνει ομάδα ο Γιακούποβιτς!

Στα τέλη της εβδομάδας προσδιορίζεται η επιστροφή του Έλντιν Γιακούποβιτς. Ο Βόσνιος τερματοφύλακας του Άρη που κάνει χρήση της δεύτερης άδειας το τελευταίο διάστημα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται να «τρέξουν» άμεσα οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Γιακούποβιτς υπέγραψε τον περασμένο Οκτώβριο συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών με τους κίτρινους, ωστόσο, παρά την θετική του παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα δεν κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού στους κίτρινους.

Είναι κοινό μυστικό πως εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικά διάστημα εμφανίζεται απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη και όπως έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να μεταπηδήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Άρης είναι «ανοικτός» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αν και στη παρούσα φάση όλα περιστρέφονται γύρω από την αδειοδότηση της ομάδας. Μόλις η διοίκηση εξασφαλίσει τον φάκελο, από την επόμενη μέρα θα μπουν σταδιακά στο μικροσκόπιο θέματα που αφορούν στο έμψυχο δυναμικό και στον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top