ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ψάχνει πιο σχολαστικά παίκτη ρακέτας, πιθανό να έχει νέο πρόσωπο στον ημιτελικό Κυπέλλου

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς δεν αγωνίστηκε με την ΑΕΚ και την Ούνιξ Καζάν, βρέθηκε στο παρκέ για τελευταία φορά στο ξεκίνημα του αγώνα με την Μπούντουτσνοστ και μοιάζει πλέον να είναι εκτός ροτέισον και είναι γεγονός ότι οι κίτρινοι εξετάζουν πλέον με μεγαλύτερη σχολαστικότητα περιπτώσεις παικτών που θα μπορέσουν να βελτιώσουν την δυναμική της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε εντός της βδομάδας ο Εστεμπάν Μπατίστα στον Άρη, αλλά η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο Ουρουγουανός πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού είναι πολύ ακριβός, ξεπερνάει τα 50.000 δολάρια τον μήνα και αυτή τη στιγμή παίζει στην Κίνα, σε μια ομάδα του Πεκίνου, με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ακόμα κι αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να αποκτηθεί, ενδεχομένως να γίνουν – και είναι απόλυτα λογικό – δεύτερες σκέψεις γιατί υπάρχει η περίπτωση να διαταραχθούν οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα, κάτι το οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης βάζει πάνω από όλα στην λειτουργία του τμήματος.

Επίσης, χθες η ιστοσελίδα που ασχολείται με το μπάσκετ sportando.com ανέφερε πως ο Ρίτσαρντ Λι, διεθνής Φιλανδός σέντερ, εξετάζει περιπτώσεις ομάδων από την Ιταλία, την Ελλάδα και την VTB λίγκα. Από την Ελλάδα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι κίτρινοι (ίσως και ο ΠΑΟΚ) είναι αυτοί που ψάχνουν τέτοιου είδους παίκτη και ενδεχομένως να αποτελούσε μια εφικτή λύση ως αντικαταστάτη του Τσούπκοβιτς, γιατί είναι παίκτης που γνωρίζει τον Άρη (έπαιξε στο Παλέ πριν μερικές βδομάδες ως παίκτης της Στεάουα) και ταιριάζει στην φιλοσοφία του Πρίφτη.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει κάτι τουλάχιστον μέχρι και το τέλος των αγώνων στην πρώτη φάση του Γιούροκαπ, όμως είναι πολύ πιθανό οι κίτρινοι στον ημιτελικό Κυπέλλου να παίξουν με νέο πρόσωπο στο ρόστερ τους. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Άρης δεν πρόκειται να κάνει ούτε βιαστική επιλογή, ούτε επιλογή εντυπωσιασμού, αλλά επιλογή προσαρμοσμένη στην ομάδα και στους ρόλους που ήδη υπάρχουν.

To Top