Χωρίς κατηγορία

Ψάχνει τα… πατήματα του ο Ντομπρασίνοβιτς

Για έναν ποδοσφαιριστή ή άμεση προσαρμογή του σε μία ομάδα είναι ευκολότερη κι αυτό γιατί έχει να διαχειριστεί μόνο τον εαυτό του στο κατά πόσο θα μπορέσει να ενταχθεί γρήγορα και άκοπα σε ένα σύνολο.

Αντιθέτως, για έναν τεχνικό, πόσο μάλλον νέο σε ηλικία και άπειρο, τα δεδομένα είναι σαφέστατα δυσκολότερα από τη στιγμή που θα πρέπει να βρει τον τρόπο να μεταδώσει στους παίκτες την φιλοσοφία του περνώντας από το θεωρητικό επίπεδο που γνωρίζει στο άγνωστο για τον ίδιο πρακτικό.

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έχει να διαχειριστεί αρχικά το άγχος που γίνεται αντιληπτό στις προπονήσεις και προκύπτει εξ΄ολοκλήρου από την παντελή έλλειψη εμπειρίας ως πρώτος τεχνικός και εν συνεχεία να διαμορφώσει όπως ο ίδιος πιστεύει την σχέση του με τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ψάχνει και αυτός με την σειρά του να βρει τα… πατήματα του, όπως ακριβώς και οι ποδοσφαιριστές του.Οι δύο πλευρές αναζητούν την μεταξύ τους “χημεία” που θα τους δώσει το έναυσμα για ποιοτικότερη δουλειά αγωνιστική αντεπίθεση μετά τα δύο μέτρια αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Σχέση προπονητή-παικτών -όσο το δυνατόν- ίδια με αυτή που υπήρχε στην ομάδα επί εποχής Κάμπος.

To Top