ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψάχνει την αλλαγή ο Ιντέγε που παραδέχεται: «Δεν ήταν εύκολα στην Κίνα»

Ο Μπράουν Ιντέγε παραδέχεται σε συνέντευξή του τις δυσκολίες που συνάντησε στο κινέζικο πρωτάθλημα και για ποιον λόγο θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, εξετάζοντας την ευκαιρία που του δίνει ο Άρης.

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία του 30χρονου Νιγηριανού επιθετικού κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Τιανζίν. Τα πράγματα πήγαν πολύ διαφορετικά από ότι περίμενε, σε έναν προορισμό που έτσι κι αλλιώς δεν «τρελαινόταν» να αγωνιστεί. Άλλωστε πήγε στην Κίνα μετά από έντονες πιέσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που ήθελαν να εισπράξουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ που έδινε η Τιανζίν.

Εκεί η προσαρμογή δεν ήταν καθόλου εύκολη, ο ίδιος δεν ενσωματώθηκε ποτέ, ενώ το γεγονός ότι μπορούσαν να αγωνιστούν μόλις οι 3 από τους 6 ξένους παίκτες δεν τον βοήθησε καθόλου. Όταν δε μίλησε με τον προπονητή της ομάδας για την κατάσταση αυτή κατέληξε να υποβιβαστεί στην δεύτερη ομάδα. Ουσιαστικά η δύσκολη γλώσσα, ο περιορισμός των ξένων και μια… συζήτηση τον έθεσαν εκτός ομάδας.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Ιντέγε όταν αγωνιζόταν στην Μάλαγα δήλωσε: «Δεν ήταν εύκολο στην Κίνα. Ήμουν οκτώ ή εννιά μήνες χωρίς να παίζω. Η κινεζική είναι μια δύσκολη γλώσσα για μένα. Είναι μια χώρα με διαφορετική κουλτούρα. Κάποια στιγμή μίλησα με τον προπονητή της Τιανζίν, Ούλι Στίλικε, για να δω τι θα γίνει. Τότε ο ιδιοκτήτης θύμωσε και με έθεσαν εκτός ομάδας».

To Top