Ψάχνει την «απάντηση» η Αργεντινή και την πρόκριση η Γαλλία-Το σημερινό πρόγραμμα

Γεμάτο από πολύ δυνατά κι αμφίρροπα παιχνίδια στον 3ο και 4ο όμιλο είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/11) στο δεύτερο… πιάτο της 2ης αγωνιστικής του Μουντιάλ του Κατάρ, όπου η Γαλλία αναζητά τη δεύτερη νίκη της, αυτή τη φορά επί της Δανίας, για να καπαρώσει τη θέση της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ η Αργεντινή, μετά την ήττα-σοκ από τη Σαουδική Αραβία, ψάχνει «απάντηση» απέναντι στο Μεξικό, για να μην βιώσει ένα σκληρό κι ατιμωτικό αποκλεισμό απ’ το δεύτερο ματς της διοργάνωσης.

Τυνησία-Αυστραλία (12:00)
Το πρόγραμμα ανοίγει στις 12:00 στο «Al Janoub Stadium» της πόλης Αλ Ουάκρα, όπου η Τυνησία θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία για τον 4ο όμιλο, με τον χαμένο να μένει… εκτός και τον νικητή να διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν πλήρεις, καθώς δεν έχουν καμία απουσία.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΤΥΝΗΣΙΑ: Νταχμέν, Μπρον, Μεριά, Ταλμπί, Ντράγκερ, Σκιρί, Λαϊντουνί, Αμπντί, Χαζρί, Τζεμπάλι, Μσακνί.
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Άτκινσον, Σούταρ, Ρόουλς, Μπέχιτς, Μόουι, Λέκι, Ιρβάιν, ΜακΓκρι, Γκούντγουιν, Ντιούκ.

Πολωνία-Σαουδική Αραβία (15:00)
Στις 15:00 στο «Education City Stadium» της πόλης Αλ Ραγιάν, η Σαουδική Αραβία θέλει να συνεχίσει τα… θαύματά της, απέναντι στην Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που έμεινε στο 0-0 με το Μεξικό στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου. Οι Σαουδάραβες θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Σαχράνι (χάνει το υπόλοιπο του Μουντιάλ) και Σαραχίλι.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΠΟΛΩΝΙΑ: Στσέζνι, Ζαλέφσκι, Κίβιορ, Γκλικ, Μπεντνάρεκ, Κας, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Ζιελίνσκι, Μίλικ, Λεβαντόφσκι.
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Αλ-Οβάις, Αλ-Μπουραΐκ, Αλ-Μπολεαχί, Αλ Ταμπακτί, Αμπντουλχαμίντ, Αλ Μαλκί, Κάνο, Αλ-Αμπέντ, Αλ Νταουσαρί, Αλ-Σεχίρι, Αλ Μπουραϊκάν.

Γαλλία-Δανία (18:00)
Στο «Stadium 974» της Ντόχα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της απέναντι στην Αυστραλία και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών απέναντι στην σκληροτράχηλη Δανία, κερδίζοντας από τώρα μία θέση στα νοκ-άουτ. Ο Λούκας Ερναντές έχει τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της διοργάνωσης, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία και του Κομάν. Από την άλλη πλευρά οι Δανοί δεν υπολογίζουν στην παρουσία του τραυματία Ντιλέινι.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τ. Ερναντές, Τσουαμενί, Ραμπιό, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Ζιρού.
ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κρίστιενσεν, Κιάερ, Κρίστενσεν, Χόιμπιεργκ, Έρικσεν, Μάλε, Σ. Όλσον, Ντόλμπεργκ, Ντάμσγκααρντ.

Αργεντινή-Μεξικό (21:00)
Η Αργεντινή βρίσκεται με την πλάτη στον… τοίχο μετά την ήττα της από τη Σαουδική Αραβία και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στον αγώνα με το Μεξικό για να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης. Στο «Lusail Iconic Stadium» ο Λιονέλ Μέσι καλείται να πάρει την «αλμπισελέστε» στις πλάτες του για να «γυρίσει» την κατάσταση. Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν πλήρεις.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ε. Μαρτίνες, Μοντιέλ, Ρομέρο, Λ. Μαρτίνες, Ταλιαφίκο, Ντε Πολ, Παρέδες, ΜακΆλιστερ, Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντι Μαρί.
ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Σάντσες, Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Άλβαρες, Ερέρα, Τσάβες, Λοσάνο, Μαρτίν, Βέγκα.

To Top