Ψάχνει την επιστροφή στο ΝΒΑ μέσω… Καβαλίερς ο Κουφός

Συμβόλαιο στο ΝΒΑ θα αναζητήσει στην επικείμενη free agency ο Κώστας Κουφός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος το περσινό καλοκαίρι άφησε έπειτα από 11 χρόνια τον «μαγικό κόσμο» για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι έτοιμος να κάνει το comeback.

Ο 31χρονος σέντερ υπέγραψε διετές –και μάλιστα πολύ ακριβό- συμβόλαιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά το καλοκαίρι το «έσπασε» και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σε 17 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα, είχε κατά μέσο όρο 3,7 πόντους και 2,8 ριμπάουντ, ενώ στη VTB League αντίστοιχα μέτρησε 8,4 πόντους και 5,2 ριμπάουντ, σε 10 ματς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «cleveland.com», μετά την επιστροφή του από τη Ρωσία και όλο αυτό το διάστημα ο Κουφός βρίσκεται στη γενέτειρά του στο Κάντον του Οχάιο, όπου έκανε προπονήσεις μαζί με τα αδέρφια ΜακΚόλουμ, Έρικ και Σι Τζέι. Μάλιστα, ο πρώτος και πρώην παίκτης των Απόλλωνα Πάτρας και Πανιωνίου αγωνίζεται ήδη στη Χίμκι.

Στο μεταξύ, σε περίπου μία εβδομάδα ανοίγει η free agency στο ΝΒΑ και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αρκετές ομάδες από τον «μαγικό κόσμο» χτύπησαν την πόρτα του ατζέντη του διεθνούς σέντερ. Από ‘κει και πέρα, ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να είναι «ζεστός» να επιστρέψει στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Καβαλίερς.

Προτού μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο βετεράνος ψηλός είχε 11ετη εμπειρία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αγωνιζόμενος με Τζαζ, Τίμπεργουλβς, Νάγκετς, Γκρίζλις και Κινγκς.

To Top