ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψάχνει τον τρόπο να αποδεσμευτεί από Κάρσλον και Ματαρίτα

Ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον και ο Ρόναλντ Ματαρίτα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Άρη προς αποχώρηση.

Ο πρώτος έχει ανοιχτή επικοινωνία με την Γκέτεμποργκ κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Όλα Λάρσον, καθώς υποστήριξε ότι… «υπάρχουν επαφές, πρώτα όμως πρέπει να κλείσει το διεθνές μεταγραφικό παράθυρο, για να κάνουμε οτιδήποτε μαζί του. Αυτό θα γίνει σύντομα και είναι θετικός για εμάς».

Παράλληλα τα ΜΜΕ της Σουηδίας έγραψαν πως η Γκέτεμποργκ είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 450.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, σε Ουράβα και Άρη. Κρίνοντας από τη δήλωση του τεχνικού διευθυντή της σουηδικής ομάδας, μάλλον περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στα περισσότερα Πρωταθλήματα, ούτως ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις απόκτησης του Κάρλσον, με τον τρόπο, αλλά και το ποσό που θέλει.

Αντιθέτως τα πράγματα για τον Ματαρίτα είναι πιο δύσκολα. Ο Κοσταρικανός αριστερός μπακ απέρριψε ένα σωρό προτάσεις, ξεκαθαρίζοντας στους εκπροσώπους του ότι η προϋπόθεση αποχώρησής του από τον Άρη είναι να συνεχίσει είτε στην Ευρώπη, είτε στο MLS. Αυτό σημαίνει πως το συμβόλαιό του παραμένει… αγκάθι για τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι ψάχνουν τον τρόπο να αποδεσμευθούν από εκείνον.

To Top