“Ψάχνεται” ο Κούγιας! Αιγάλεω ή Καλαμάτα;

Διατεθειμένος να αφήσει την Πάτρα και την Παναχαϊκή για την… παραγοντική επιστροφή του στην Αθήνα, φέρεται να είναι το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Κούγιας! Ο γνωστός ποινικολόγος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να αναλάβει τις τύχες του Αιγάλεω, που φέτος υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ μετά από 45 χρόνια!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή υπήρξε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στον 63χρονο παράγοντα και ανθρώπους του ‘Σίτυ’. Το επόμενο δεκαήμερο, μέχρι την 11η Ιουνίου όπου έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση, θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τους ‘κυανόλευκους’, καθώς θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό αν οι επαφές με τον Αλέξη Κούγια θα προετοιμάσουν το έδαφος για είσοδό του στα διοικητικά του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν είναι άγνωστο πρόσωπο στο Αιγάλεω, καθώς έχει διατελέσει γενικός αρχηγός του συλλόγου των δυτικών προαστίων πριν από 38 χρόνια, αλλά και αντιπρόεδρος την εποχή που οι αφοί Μητρόπουλοι είχαν το ‘κουμάντο’. Συν τοις άλλοις, για πολλά χρόνια υπήρξε νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Την ίδια ώρα, άλλα δημοσιεύματα προερχόμενα από τη Μεσσηνία κάνουν λόγο για πιθανή εμπλοκή του Κούγια στην “Μαύρη Θύελλα”, τον οποίο θέλει ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων «Ο Λυκούργος», Μάκης Μουτεβέλης και ο Γιώργος Μπιστικέας.

Πηγή: www.infootball.gr

To Top