Ψάχνουν τον αντι-Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Η ονοματολογία για τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξεκίνησε στον Ολυμπιακό παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό. Κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.

Ο Πέδρο Άλβες, που αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, πέφτει κατευθείαν στα βαθιά, αναζητώντας νέο τεχνικό για τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην πατρίδα του, και καλείται να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Χουάν Ιγκνάθιο Ναβάρο, το δεξί χέρι του Αντόνιο Κορδόν, και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Το πόσο άμεσα, κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα, ενώ δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το αν ο Μαρτίνεθ θα βρίσκεται στον πάγκο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Πάντως, η ονοματολογία καλά κρατεί, καθώς φέρεται να εμπλέκεται και ο γνωστός μάνατζερ Ζόρζε Μέντες στο θέμα του νέου προπονητή. Νούνο Εσπίριτο, Μπρούνο Λάζε, Όλιβερ Γκλάσνερ είναι κάποια από ονόματα τεχνικών, οι οποίοι είναι και διαθέσιμοι αυτή την περίοδο.

To Top