«Ψήνεται» για ανταλλαγή Ρονάλντο-Πογκμπά η Γιουβέντους!

Θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε αντάλλαγμα να ξαναντύσει στα χρώματά της τον Πολ Πογκμπά φέρεται η Γιουβέντους.

Διατεθειμένη να συζητήσει μια ανταλλαγή που θα έκανε «μπαμ» παρουσιάζεται η Γιουβέντους.

Μετά τις δηλώσεις του Μίνο Ραϊόλα, σύμφωνα με τις οποίες ο Πολ Πογκμπά θ’ αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η «γηραιά κυρία» φέρεται έτοιμη να… τα δώσει όλα για τον κάνει ξανά δικό της.

Σε τέτοιο σημείο που, σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Independent», Μιγκέλ Ντιλέινι, θα ήταν θετική ακόμα και σε… τράμπα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Η Γιουβέντους θα ενδιαφερόταν για τη συγκεκριμένη ανταλλαγή. Δεν είναι απίθανο. Η Γιουβέντους προσπάθησε να παίξει ένα πιο ισορροπημένο ποδόσφαιρο με τον Σάρι στον πάγκο της, τώρα το κάνει με τον Πίρλο, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο υπάρχει ο Ρονάλντο.

Με τον τρόπο που παίζει ο Ρονάλντο δεν ταιριάζει στην πιο συλλογική ποδοσφαιρική προσέγγιση που έχουν στο μυαλό τους από εδώ και πέρα οι Τορινέζοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε, δε, ότι ρόλο σε ένα τέτοιο deal θα μπορούσαν να παίξουν και τα 30 εκατ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του Κριστιάνο, ενώ και ηλικιακά συμφέρει τη Γιουβέντους η ανταλλαγή, μιας και είναι πλέον στα 35 του, ενώ ο Πογκμπά στα 27.

To Top