Ψήφισε τον Ρονάλντο, «ειρωνεύτηκε» τον Μπλάτερ

«Ξέρετε ποιον ψήφισε ο Σάντος για κορυφαίο παίκτη στον κόσμο;». Ερώτηση-τίτλος στο σάιτ του ραδιοφωνικού σταθμού «Renascenca» που δεν είναι και δύσκολο να απαντηθεί.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ελλάδας ψήφισε για την «Χρυσή Μπάλα» τον συμπατριώτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο και εξήγησε πως δεν υπάρχουν πλέον λέξεις με τις οποίες μπορεί κανείς να περιγράψει τον αρχηγό της εθνικής ομάδας της χώρας τους.

«Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία στην ψηφοφορία για τον καλύτερο παίκτης στον κόσμο. Νομίζω ότι μόνο ο κύριος Μπλάτερ αμφιβάλλει ότι είναι ο καλύτερος», ήταν η… σπόντα που έριξε.

 Ο Φερνάντο Σάντος θυμήθηκε και τη μικρή συνεργασία που είχε με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ, πριν μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ήταν φιλόδοξος νέος και με πολλή όρεξη για να μάθει πράγματα», είπε για τότε. Ενώ για τώρα… «Δεν μπορώ να βρω λέξεις που τον περιγράφουν. Αστειευόμενος μάλιστα λέω καμιά φορά στους φίλους μου πως ο Ρονάλντο παίζει καλύτερα από το… ποδόσφαιρο. Είναι τελειομανής και πάντα θέλει περισσότερα».
To Top