ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψήφος εμπιστοσύνης στο Basketball Champions League από τους Ευρωπαίους

Το Basketball Champions League θα είναι πιο «γεμάτο» και δυνατό στην δεύτερη χρονιά διεξαγωγής του και οι άνθρωποι των ομάδων είναι ενθουσιασμένοι.

Ο Αλεχάνδρο Γκόμεθ, διευθύνων σύμβουλος της Μούρθια, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και δυνατοί σε μία τέτοια διοργάνωση, θα χρειαστούμε σίγουρα νέους παίκτες. Το Basketball Champions League έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες σε όλη την κοινότητα της Μούρθια. Η συμμετοχή μας θα είναι ένα τεστ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ως σύλλογος».

Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Γκαλίντο, πρόεδρος της Εστουδιάντες δήλωσε: «Η συμμετοχή μας είναι ένα σπουδαίο παράσημο για την ομάδα, τον κόσμο και τους χορηγούς μας. Η επόμενη σεζόν αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμάς και θέλουμε να γράψουμε ιστορία».

Ο Γενικός Διευθυντής της λιθουανικής Νεπτούνας, Αλγκιμάντας Έρτσιους, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία να παίξουμε στη διοργάνωση. Οι οπαδοί μας αγάπησαν την διοργάνωση και πλέον είναι προφανές πως η λίγκα κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός  με μεγαλύτερο οικονομικό αντίκρισμα, περισσότερα εργαλεία για τους συλλόγους και πολλά ακόμη προνόμια».

To Top