ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψήφος εμπιστοσύνης του Ένινγκ στον Μπαγκαλιάνη!

Στη διάρκεια των πλέι οφ της περασμένης σεζόν ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης πήρε την ευκαιρία που έψαχνε και έπεισε μέσω των εμφανίσεών του τον Μίχαελ Ένινγκ πως αξίζει μια πιο ενεργή θέση στο ρόστερ του Άρη.

Στο χθεσινό ματς με τη Λαμία, ο Γερμανός προπονητής έδειξε πως εμπιστεύεται τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό και πιστεύει στις δυνατότητες και το ταλέντο του. Αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή (μαζί με τον Κρίστιαν Λόπεθ) μετά το κακό πρώτο  ημίχρονο της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος δε βρισκόταν σε καλή κατάσταση, ενώ είχε χρεωθεί και με κίτρινη κάρτα από νωρίς στο παιχνίδι.

Ο Ένινγκ φαίνεται πως υπολογίζει στον Μπαγκαλιάνη -έπαιξε στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ντάτκοβιτς και ο Ροζ έγινε δεξί μπακ- με τον νεαρό να αφήνει θετικές εντυπώσεις και να συμβάλει και αυτός στην προσπάθεια ανατροπής για να έρθει τελικά η νίκη του Άρη.

Στο 69’ είδε την κίτρινη κάρτα για ένα σκόπιμο μαρκάρισμα προκειμένου να σταματήσει μια ενδεχόμενη απειλή αντεπίθεσης από τη Λαμία κι ενώ ο Άρης έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης πιέζοντας την αντίπαλη ομάδα.

To Top