«Ψήφος» εμπιστοσύνης του κόσμου για μια καυτή έδρα

Ξημέρωσε Σάββατο και όπως και να το θέσει κανείς όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δεν είναι διαπίστωση ή συμπέρασμα. Είναι δεδομένο και γεγονός… Ο κόσμος του Άρη μπορεί να έχει πληγωμένη περηφάνια, μπορεί κάποια βράδια από την αρχή της χρονιάς να μην μπορούσε να κοιμηθεί, ωστόσο το θέμα είναι ένα…

«Δε θα κάνει πίσω ΠΟΤΕ. Θα βρίσκεται εκεί στα… τσιμέντα του Κλεάνθης Βικελίδης για να κάνει το δικό του παιχνίδι, όπως αυτό γνωρίζει καλά». Οι οπαδοί των κίτρινων θα βρίσκονται για μία ακόμη φορά στις κερκίδες του θρυλικού τους γηπέδου, ώστε να προσπαθήσουν να… λιώσουν από μόνοι τους τον αντίπαλο, ανεβάζοντας τη… θερμοκρασία, με την «καυτή» του ανάσα.

Δεν τους πολυενδιαφέρει αν ο Άρης κατέβει με τον Πασσιαλή στον πάγκο ή με τον Πρόμπιερζ! Το παρών θα το δώσουν για ένα μόνο λόγο. Διότι ούτε στα δύσκολα άφησαν ποτέ την ομάδα τους και κυρίως πάντα στη… στραβή αποτελούσαν την κολόνα του Άρη. Απόψε λοιπόν αναμένεται να δώσουν ακόμη μία παράσταση.

Μία παράσταση που θα αρχίσει από νωρίς στο Χαριλάου και θα κορυφωθεί μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ώρα του παιχνιδιού. Από κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης, της Ελλάδας, ακόμη και από το εξωτερικό θα συρρεύσουν οι φίλαθλοι του Άρη για να κάνουν το καθήκον και στέλνοντας, μέρες που είναι, τη δική τους «ψήφο εμπιστοσύνης».

Εξήντα χρόνια ιστορίας έχει στην… πλάτη του αυτό το γήπεδο και συνοδευόταν πάντα υπό τις ιαχές και την υποστήριξη αυτού του ανυπέρβλητου λαού. Εμείς ευχόμαστε να τα χιλιάσει και να μας χαρίζει ανείπωτες στιγμές έντασης κάθε φορά που ο Άρης αγωνίζεται εντός, εφόσον είτε αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό, είτε με την τελευταία ομάδα του ποδοσφαιρικού χάρτη οι φίλοι του Άρη θα είναι εκεί. Θα είναι εκεί διότι πολύ απλά «έτσι τους έμαθε να κάνουν ο Θεός…»!

To Top