Ψήφο εμπιστοσύνης πήρε ο Μάλντροου

Ο Σαμ Μάλντροου ταξίδευε στη Λιθουανία όντας υπό αμφισβήτηση, γιατί δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και θα γυρίσει αύριο έχοντας διαλύσει τα… σύννεφα πάνω από το κεφάλι του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν αρκετά καλός κόντρα στον Ίκαρο έχοντας 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 κοψίματα σε 27 λεπτά. Ήταν η πρώτη φορά που έκανε… αντιληπτή την παρουσία του και έδειξε ότι μπορεί υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις να προσφέρει λύσεις στη ρακέτα του Άρη.

Στο σημερινό παιχνίδι ήταν εντυπωσιακός. Αγωνίστηκε για 30 λεπτά και είχε 16 πόντους με 5/7 δίποντα και 2/6 τρίποντα, μάζεψε έξι ριμπάουντ και μοίρασε τέσσερις τάπες, ενώ αλλοίωσε τουλάχιστον άλλα τόσα σουτ των παικτών της Ρουντούπις. Πήρε τη μπάλα και στη ρακέτα και ήταν αποτελεσματικός, πήρε τη μπάλα και εκεί που του αρέσει, έξω από τη γραμμή του τρίποντου και ήταν επίσης αποτελεσματικός.

Η ατάκα του Αλεξανδρή που είπε πως “είναι ένας παίκτης που τον στηρίζουμε πολύ και του άξιζε η σημερινή εμφάνιση. Τον έχουμε πάρει σαν ένα κλαράκι, τον φυτέψαμε και περιμένουμε να ανθίσει” είναι χαρακτηριστική.

Ο Μάλντροου κερδίζει πόντους αυτοπεποίθησης, κερδίζει πόντους εμπιστοσύνης από τους υπόλοιπους, προπονητές και συμπαίκτες και είναι ευχής έργο να έχει ανάλογη συνέχεια.

To Top