ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψαριανός: «Δεν δικαιούται να μιλάει ο ΠΑΟΚ! Εγώ δεν οπλοφορούσα»!

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών εκλεγμένος με το Ποτάμι, Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε με αφορμή την ανάρτηση του για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Κόκκαλη και το φετινό πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την γενικότερη κατάσταση:

Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε αυτά γιατί βγαίνει και καθένας τα δικά του, άλλοι βγαίνουν με πιστόλια, άλλοι τυφλώνονται με φωτοβολίδες.

Πάλια είχα έρθει στο Χαριλάου 5-6 φορές, στην Τούμπα έχω πάει 9 στο Καυτατζόγλειο 3 έχω πάει στο Αλκαζάρ, στην Ξάνθη στην Σέρρες, έχω γυρίσει όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Κάποτε πριν 40 χρόνια στο Χαριλάου σε ένα παιχνίδι Άρης-ΑΕΚ που ήταν όλα κιτρινόμαυρα ήμασταν ανακατεμένοι. Στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό ήμασταν ανακατεμένοι, οι φίλαθλοι δεν ήμασταν απέναντι έτοιμοι να σκοτωθούμε. Αυτό πρέπει να το εξομαλύνουμε.

Για την ανάρτηση που έκανε και αφορούσε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μιλάει για χάρτινα πρωταθλήματα είπε:

Η ανάρτηση μου ήταν ως απάντηση σε μια ρητορεία παοκτζήδικη που λέει να χαίρεστε το χάρτινο πρωτάθλημα και για το κράτος των Αθηνών και έγραψα ότι το κράτος των Αθηνών δεν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό βαθμούς που είναι ομάδα της Αθήνας αλλά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Το κράτος των Αθηνών διοικείται από Θεσσαλονικείς.

Για τον τελικό κυπέλλου είπε:

Την Κυριακή έχουμε ένα ντέρμπι, έναν τελικό κυπέλλου που κανονικά πρέπει να είναι γιορτή. Ο τελικός έπρεπε να γίνει στην Λάρισα και αν γινόταν με ξένο διαιτητή, να φέρουμε τρεις διαιτητές απέξω και να γίνει κλήρωση πριν το παιχνίδι ποιος θα είναι διαιτητής.

Πριν από μερικά χρόνια έγινε ένας τελικός στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – Ατρόμητος, κερδίσαμε 3-0 το πρώτο γκολ του Λυμπερόπουλου ήταν offside γελούσαν και οι ίδιοι μέσα στο γήπεδο, οχτώ λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι διάφοροι οπαδοί της ΑΕΚ μπούκαραν μέσα στο γήπεδο και σταμάτησε ο αγώνας οχτώ λεπτά πριν τελειώσει. Την επόμενη μέρα βγήκα στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις και είπα να μην απονεμηθεί το κύπελλο στην ΑΕΚ και με κυνηγούσαν όλοι οι οπαδοί και έλεγαν ότι είμαι πουλημένος προδότης.

Σε ένα παιχνίδι στην Φιλαδέλφεια ΑΕΚ – Άρης είχε γίνει ένα σουτ από έναν παίκτη της ΑΕΚ και η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος και ο διαιτητής έδειξε σέντρα και σηκωθήκαμε όλοι πάνω βρίζαμε και μουτζώναμε και λέγαμε «ντροπή» φωνάζαμε ότι δεν είναι πέναλτι.

Για το αν ήταν ο ΠΑΟΚ τσάτσος του Κόκκαλη είπε:

Δεν ξέρω. Τότε που ήταν ο Μπατατούδης στην διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε δουλειές με τον Κόκκαλη και αν δούμε τα αποτελέσματα των αγώνων εκείνης της πενταετίας Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Όποιος θέσει ας το ψάξει.

Εγώ είπα «Μη λέτε για χάρτινους πρωταθλητές και για πρωτάθλημα που δόθηκε στην ΑΕΚ» γιατί ο ΠΑΟΚ πραγματικά θα μπορούσε να το διεκδικήσει αλλά μόνοι τους το χάσανε δεν φταίω εγώ που πετούσαν ρολό από ταμιακές μηχανές και μπήκαν μέσα με το πιστόλι. Την μεγάλη ζημιά την έκανε η διοίκηση στην ομάδα.

Δυστυχώς σε όλες τις ομάδες υπάρχουν στρατοί και η Original και η Θύρα 13 και η Θύρα 4 και η Θύρα 7 ή η 3. Θυμίζουν οργανωμένους στρατούς και είναι τα αφεντικά των ομάδων τους οποίους τους κανακεύουν για να τους χρησιμοποιήσουν. Μακάρι όπως μου λέτε να έχει λυθεί το θέμα και να μην ισχύει αυτό με τους φιλάθλους του Άρη, είναι πολύ καλό.

Δεν μπορεί να μιλάει ο ΠΑΟΚ για χαρισμένο πρωτάθλημα γιατί του θύμισα το πρωτάθλημα του ’85 που είχε εκλογές το ΠΑΣΟΚ και έπρεπε οπωσδήποτε ο Αντρέας να πάρει τις δεύτερες εκλογές και η Θεσσαλονίκη γιόρταζε τα 2300 χρόνια και δόθηκε κανονικά το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Δεν προσέβαλα κανέναν, δεν οπλοφορούσα, ούτε έχω αναρτήσει χάρτες ότι θα κόψουμε τη χώρα στα δύο, ούτε για κράτος Aθηνών. Αυτά είναι χοντράδες. Και όλα για ένα παιχνίδι. Ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρόκειται για πόλεμο. Εγώ έκανα μια ανάρτηση που ήταν απάντησε σε αναρτήσεις αυτού του τύπου. Εγώ δεν είπα ποτέ να χωριστεί η χώρα στα δύο και να μπουν τα σύνορα στα Τεμπη αυτά τα είπαν άλλα καρντάσια

Για την επιστροφή του Άρη στην Super League είπε:

Εύχομαι καλή επιστροφή στον Άρη και να μη ξαναπέσει και μακάρι να έχουμε μια κατηγορία με 12 ομάδες. Το σχέδιο με τις 12 ομάδες μου φαίνεται μια χαρά. Νομίζω το σχέδιο θα περάσει, είναι κοντά. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι 12 οι ομάδες, να είναι αξιόπιστο το πρωτάθλημα αν δεν μπορούμε να βρούμε διαιτητές αξιόπιστους και αξιοπρεπείς να νοικιάζουμε απέξω. Εύχομαι στον Άρη να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία και να γίνουμε όλοι φίλαθλοι.

Για τις απειλές που δέχεται είπε:

Δέχομαι απειλές από εκατοντάδες άτομα, μακάρι να μπορούσα να σου τις στείλω. Λένε θα με ξεκοιλιάσουν, θα μου βγάλουν τα έντερα, απειλούν τα παιδιά και την οικογένεια μου… Δεν θα αντιδράσω, είναι μια νοοτροπία που την σιχαίνομαι, είναι άθλια και όποιος συμπεριφέρεται έτσι δεν είναι άνθρωπος.

To Top