ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Εύκολα και ξεκούραστα το 3-0 και τρία στα τρία…

Την τρίτη του σερί νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ο Άρης, που επιβλήθηκε άνετα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” του Ηρακλή Αμπελοκήπων με 3-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής. Τρίτο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Καπνίδη, πρώτο γκολ για Παυλίδη, αυτογκόλ το τρίτο.

Το “καθάρισε” από νωρίς…

Επίδειξη δύναμης από τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ένα υπέρ τους σκορ 3-0, μετατρέποντας σε… περίπατο τη σημερινή αναμέτρηση από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Μόλις στο 6΄ ο Γεωργιάδης μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ντούνη, γύρισε στην αντίπαλη περιοχή, ο Πόι έγινε αποδέκτης της μπάλας, γύρισε παράλληλα, με τον Καπνίδη σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 15΄με τον Ραούλ Μπράβο να γεμίζει στην αντίπαλη περιοχή και τον Παυλίδη να στέλνει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα του Παπαθανασίου (2-0). Το τρίτο τέρμα πέτυχε με αυτογκόλ ο Μπάρμπας στο 37′ (3-0). Ο Μελισσάς σέντραρε, ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του.

Συντήρηση δυνάμεων…

Ο Άρης φρόντισε να “κλειδώσει” από το πρώτο ημίχρονο το “τρίποντο” με τον Νίκο Αναστόπουλο να ξεκουράζει τον πρώτο σκόρερ του Άρη, Καπνίδη και να δίνει χρόνο συμμετοχής στον νεοαποκτηθέντα Κυβελίδη. Ο 29χρονος φορ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 48΄, έχασε σπουδαία ευκαιρία να συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολ. Ο Παυλίδη τον βρήκε ωραία με το στήθος με τον επιθετικό του Άρη να ολιγορεί μπροστά στον Παπαθανασίου, να μην πλασάρει και να σπαταλά την πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Πρωταγωνιστής και της επόμενης μεγάλης φάσης του Άρη ο Κυβελίδης.Ο Πόι σέντραρε, ο επιθετικός του Άρη πήρε την κεφαλιά στο 73΄, αλλά την έστειλε ελάχιστα έξω από την εστία του Ηρακλή.

Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης έφτασε μία ανάσα και από το τέταρτο γκολ, αλλά το πλασέ του Πόι από το ύψος του πέναλτι, πέρασε σε πλάγιο μετά από κόντρα αντίπαλου αμυντικού. Η εικόνα στη συνέχεια δεν διαφοροποιήθηκε με τον Άρη να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία με το 3-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης (62΄Καλογέρης), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Παυλίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Πόι, Τάτος (16΄Ρόβας), Καπνίδης (46΄Κυβελίδης)

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Παπαθανασίου, Βόσδου, Σκέμπης, Μπάρμπας (42΄Καραγιώργος), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Παπαϊωάννου (16΄Ζυγκερίδης), Νικολίτσας, Χιονίδης (71΄Σάρρος), Σαμπιασβίλι, Λιόνης

Διαιτητής: Βάιος Τσιτσανούδης (Λάρισας)

Boηθοί: Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας) – Βασίλης Μάνος (Λάρισας)

To Top