«Ψευτοπαλίκαρα» χτύπησαν με μπουκάλι τον Σολτάνι!

Η φιλοξενία του Λεβαδειακού σε όλο της το μεγαλείο, γνώρισε πραγματική αποθέωση μετά το σφύριγμα της λήξης. Δεκάδες αντικείμενα έπεσαν μετά το παιχνίδι από την κερκίδα των γηπεδούχων προς τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του Άρη. Μάλιστα, ένα μπουκάλι χτύπησε τον Καρίμ Σολτάνι. Το γεγονός τελικά γράφθηκε στο φύλλο αγώνα.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνάντησης, πάνω από τη φυσούνα είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί οπαδοί του Λεβαδειακού, εκφράζοντας τα… φίλαθλα αισθήματά τους. Πώς; Με φωνές, υβριστικά συνθήματα και πετώντας δεκάδες αντικείμενα, έχοντας ως στόχο τα μέλη της κιτρινόμαυρης αποστολής. Ένα από τα… ιπτάμενα αντικείμενα (ένα μπουκάλι) χτύπησε τον Σολτάνι στο κεφάλι με συνέπεια να πέσει κάτω στο έδαφος και να επικρατήσει αναταραχή! Ο Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής του Άρη άκουσε τα… γαλλικά του και γενικά επικράτησε ένταση.

Το συγκεκριμένο γεγονός έγινε μπροστά στα μάτια του Γιώργου Κομίνη. Ο οποίος αυτή τη φορά δεν έκλεισε τα μάτια, όπως έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα… Ο διαιτητής από τη Θεσπρωτία σημείωσε το μπουκάλι και όσα έγιναν στο φύλλο αγώνα με συνέπεια ο Λεβαδειακός να κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Το αποτέλεσμα φυσικά δεν αλλάζει…

To Top