ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηλά ο πήχης της ΠΑΕ Άρης για να πετύχει το πρότζεκτ του γυναικείου ποδοσφαίρου

Ψηλά μπαίνει ο πήχης της ΠΑΕ Άρης για να πετύχει το πρότζεκτ του γυναικείου ποδοσφαίρου στη φετινή σεζόν. Η ιδέα ξεκίνησε από τον Αγησίλαο Τουμαζάτο και η συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον ΑΣ Άρης, επικύρωσε την ανάληψη του τμήματος από την ποδοσφαιρική εταιρία.

Ήδη υπάρχει συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο θα αναλυθεί στο επόμενο διάστημα, ούτως ώστε να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, υπό την αιγίδα πλέον της ΠΑΕ. Δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία με την interwetten, η οποία θα είναι ο μεγάλος χορηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, όπως επιβεβαίωσε ο country manager της εταιρίας στην Ελλάδα, Μάριος Λευκαρίτης.

“Υπερήφανος χορηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου” έγραψε, δείγμα του ότι η interwetten αποδεικνύει ότι αξιολογεί την προσπάθεια του Θόδωρου Καρυπόδης στηρίζοντας έμπρακτα ένα τμήμα που με την συνδρομή και του Αγισήλαου Τουμαζάτου φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα.

Όπως είναι γνωστό, το τμήμα τα προηγούμενα χρόνια είχε με επιτυχία ο Βαγγέλης Βουτσάς, όμως το τελευταίο διάστημα αποτραβήχθηκε από την “πρώτη γραμμή”.

Σε ό,τι αφορά την περαιτέρω στελέχωση του τμήματος, τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις

To Top